Onninen Express -tuotevalikoima

Onninen Express -myymälät tarjoavat kaikille yritysasiakkaille laajan valikoiman työkaluja ja tarvikkeita moneen tarpeeseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään aina parhaat tuotteet tukkumyymälöistämme. Toimitpa siis millä alalla tahansa, saat Onninen Express -myymälöistämme kaiken tarvitsemasi lämpö-, vesi-, sähkö-, ilmanvaihto- ja kylmäalan laitteiden huoltoon ja korjaamiseen sekä alan parhaat asennus- ja mittaustyökalut. Onninen Express -kanta-asiakkaana hyödyt ostostesi keskittämisestä vielä enemmän. Tutustu valikoimaamme ja nouda tarvitsemasi tuotteet jo tänään!

Onninen Express -myymälöidemme monipuolisesta valikoimasta saat kaiken tarvitsemasi vedenjakelu- ja lämmitystuotteiden sekä -ratkaisujen uusimiseen ja huoltoon.

Onninen Express -myymälöistämme saat monipuolisen valikoiman sähkötarvikkeita ja valaisintuotteita. Meiltä löydät lisäksi laajan kattauksen menevimpiä LVISK-alan tuotteita ja tarvikkeita.

Onninen Express -myymälöistä saat kattavan valikoiman ilmanvaihtotuotteita ja -tarvikkeita ilmanvaihtoalan ammattilaisen tarpeisiin.

Onninen Express -myymälöiden monipuolisesta valikoimasta saat alan parhaat kylmä- ja jäähdytystuotteet ja -laitteet sekä kylmäasennustarvikkeet.