Onninen Express palvelee

Onninen Express -myymälämme palvelevat yritysasiakkaita monipuolisesti. Olitpa sitten LVISK-alan, teollisuuden tai kiinteistöhuollon ammattilainen, Onninen Express on juuri sinua varten! Tukkumyymälöidemme laajasta valikoimasta löydät tarvikkeet ja työkalut moneen tarpeeseen ja Onninen Express -kanta-asiakkaana hyödyt ostojesi keskittämisestä vielä enemmän. Toimitpa siis millä alalla tahansa, saat Onninen Express -myymälöistämme kaiken tarvitsemasi lämpö-, vesi-, sähkö- ilmanvaihto- ja kylmäalan laitteiden huoltoon ja korjaamiseen sekä alan parhaat asennus- ja mittaustyökalut. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja nouda tarvitsemasi tuotteet jo tänään!

LVISK-ammattilaisen tarvikkeet monipuolisesta valikoimastamme

LVISK-alan urakoitsijoille Onninen Express -myymälät tarjoavat maan kattavimman hankintaverkoston yli 50 myymälän voimin ympäri Suomen.

Teollisuustarvikkeet laajasta valikoimastamme

Teollisuuden ammattilaisille Onninen Express -myymälät tarjoavat maan kattavimman hankintaverkoston yli 50 myymälän voimin ympäri Suomen.

Kiinteistöhuollon tarvikkeet laajasta valikoimastamme

Olitpa sitten isännöitsijä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai kiinteistön kunnossapidosta vastaava, Onninen Express on tukkukauppa juuri sinun tarpeisiisi.

Tarvikkeet yrittäjän arkeen laajasta valikoimastamme

Yrittäjä, mitä ikinä tarvitsetkin pitääksesi yrityksesi puitteet kunnossa, saat tuotteet ja ratkaisut Onninen Express -tukkumyymälöistämme. Palvelemme kaikkia yritysasiakkaita, ja Onninen Express -kanta-asiakkaana hyödyt ostoistasi vieläkin enemmän.